Forum klanu Wild Dragon
Parę pytań :
gdzie graliście bądź gracie , jak długo , jaką postać robicie (palniak , biała itp)
Ja o sobie od razu powiem że grałem na r4 (moria2) r5 (necro) , teraz gram na r2 i r7 , ogólnie to już w bloodwars gram jakieś 2 lata z przerwami .
Robię dystansowca z tatu łowcy
Młody Smok
hmmm
r1, od pocztaku serwa bez przerw - palniak
r2, bedzie juz ze dwa miesiace nie wiem co mi z postaci wyjdzie ...
r3, od czerwca 2007 - biala dystansowa
r5, od jakis 2 tyg, mam 7 pkt az
Ostatnio edytowany przez lilith_o_fire (2009-02-03 12:46:45)
... Przy Tobie jestem aniołem któremu odebrano skrzydła, bez Ciebie diabłem któremu odebrano raj...
r1 : sierota po FAfikach / złe DaTe
r2 : Wild Dragons
r3 : White Dragons
hmmmm ja gram na:
r1-biala ide na zwinke juz kilka miesiecy gram
r2-tez biala tak samo kilka miesiecy
r4-to zalezy jak siadze przewaznie palna ale zdaza sie dobry dystans gram od jakiegos 1,5 roku(92pkt)
r5-dystans tatu lowcy tez okolo roku grania
r6-dystans cos okolo 1 grania
r7-czyba bede isc na dystans kilka miesiecy grania
Młody Smok
BUBUMAN napisał:
hmmmm ja gram na:
r4-to zalezy jak siadze przewaznie palna ale zdaza sie dobry dystans gram od jakiegos 1,5 roku(92pkt)
1,5r i 92 pkt? deczko malutko, na r3 gram 1,5 r i mam 400 ....
moge wiedziec dlaczego ci tak wolno idzie rozwoj ?
... Przy Tobie jestem aniołem któremu odebrano skrzydła, bez Ciebie diabłem któremu odebrano raj...
Zaczołem na r5 na białą mam całe 1,5 pkt , może cię dogonie lilith ? ;]
do lilith
wiesz na poczatku bylo fajnie doszlem do 30 pkt i przez pol roku nie wiedzielm co robic powoli powoli sie zbieralo pochodzilo po klanach itak od 60pkt trafilem do mojego terazniejszego klanu i dzieki ich pomocy w ciagu poltora miesiaca okolo 30pkt zdobylem wiec wiesz ja sie rozkrecama ale zaloze sie ze jak bys gral(a) na tylu serwach to tez nie bylo by tak fajnie
to po co na tylu servach grasz? zdecydowac sie nie mozesz ;] ?
Młody Smok
BloodLady napisał:
Zaczołem na r5 na białą mam całe 1,5 pkt , może cię dogonie lilith ? ;]
w to nie watpie ze mnie dogonisz, na r5 gram bardzo relaksacyjnie, tylko dla kochanego operatorka w sumie zalozylam konto
BUBUMAN napisał:
do lilith
wiesz na poczatku bylo fajnie doszlem do 30 pkt i przez pol roku nie wiedzielm co robic powoli powoli sie zbieralo pochodzilo po klanach itak od 60pkt trafilem do mojego terazniejszego klanu i dzieki ich pomocy w ciagu poltora miesiaca okolo 30pkt zdobylem wiec wiesz ja sie rozkrecama ale zaloze sie ze jak bys gral(a) na tylu serwach to tez nie bylo by tak fajnie
gram na 4 serwerach wiem jak jes t
BUBUMAN napisał:
hehehe powiem tak chce poznawac nowych i fascynujacych ludzi a gra na tylu serwach mnie relaksuje
trzeba na zloty jezdzic tam sie ludkow poznaje a nie w grze
ja nie gralam wczesniej na morii tylko na necro a znam wiekszosc stad ludkow
Ostatnio edytowany przez lilith_o_fire (2009-02-05 07:01:06)
Młody Smok
BUBUMAN napisał:
zloty zlotami ale gra tez daje nam mozliwosc poznania ciekawych i kolezeniskich ludzi mam wielu kolegow na necro III na mori II rowniez
powiem ci jako starucha na r1 , bez znania ludkow osobiscie malo mozna taka prawda to duzo nwiecej daje niz granie choiazby na wszystkich serwach i bycie w topce